Døre og vinduer

 

Gnidningsfri udskiftning af døre og vinduer

Reparation og udskiftning af døre og vinduer er en klassisk snedker- og tømreropgave, og det er der god grund til. Døre og vinduer bliver hyppigt brugt i hverdagen, og derfor skal de bare fungere gnidningsfrit for ikke at blive et gentagende frustrationselement. Døre og vinduer er boligens ind- og udgang og er med til at afgive boligens første og sidste indtryk. Indtryk, der er med til at afspejle boligens samlede udstråling. Nye og moderne vinduer og døre kan som regel også forbedre boligens energiforbrug, da de netop er et vigtigt bindeled mellem inde- og udemiljøet, og derfor er boligens døre og vinduer en faktor, der bliver tillagt meget værdi i forhold til energirenovering. Du får den bedste dør- og vinduesløsning, når du får hjælp fra en erfaren og professionel tømrer. En løsning, der både tager højde for behov, budget, stil og energiforbrug.

Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er vi eksperter i udskiftning og reparation af døre og vinduer. Vi har mere end 10 års erfaring med tømrerarbejde. En erfaring der gør, at vi kun leverer de bedste løsninger, der er skræddersyet dit behov. Vi udfører både små og store opgaver, som kan variere fra reparation af din hoveddør til komplet udskiftning af hele dit vinduessystem. Du behøver heller ikke have fundet din nye dør eller vinduer, inden du kontakter os. Vi rådgiver gerne om valg og står for indkøb, så du er et sikker på at få den bedste løsning for dig.

Vores tømrer er desuden uddannet energihåndværker. Det betyder, at du får en løsning, der også fokuserer på at optimere din boligs energiforbrug. Når du vælger Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard til at hjælpe med dine døre og vinduer, så får du derfor en løsning, hvor den effektive investering bliver mindre. Mindre, fordi vores løsninger oftest er med til at give årlige besparelser på energiregningen.

Tømrer til døre og vinduer på Fyn

Med en placering i Særslev på Nordfyn udskifter vi hurtigt og effektivt døre og vinduer på hele Fyn. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder for udskiftning af døre og/eller vinduer, så er Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard din sikre sparringspartner og professionelle tømrer. Vi har stor erfaring med at lave gode løsninger til mange forskellige behov, og hvis du har en fredet bygning, kan vi også hjælpe med den rette reparation, der lever op til de gældende krav. Udskiftning af døre og vinduer kan måske synes som en mindre tømreropgave, men det er af stor vigtighed, at der altid bliver gået til opgaven med stor professionalisme. Det er bidende nødvendigt for at løse opgaven på bedste vis. Det er vi bevidste om hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard, og selvom vi har løst mange dør- og vinduesopgaver, så er vores løsninger altid tilpasset den enkeltes behov.

Kontakt os med det samme, så tager vi en uforpligtende samtale. Her finder vi et tidspunkt, hvor vi kan besøge dig dér, hvor opgaven skal udføres. Her finder vi frem til den bedste løsning for dig. Efterfølgende vil du få et uforpligtende tilbud på udskiftningen samt en tidsramme for opgaven. Det er nemt, sikkert og uforpligtende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Fortæl os om dit behov

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!