Nybyg

 

Ubegrænsede muligheder med nybyg

Nybyg er en spændende proces lige fra idefasen til aflevering af projektet. Især fordi nybyggeri som udgangspunkt er lig med et væld af muligheder, der ved første øjekast nærmest kan virke som ubegrænsede valgmuligheder. Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard har vi god erfaring med og brænder for nybyggeri, og derfor ved vi også, at de fleste nybygningsprojekter kommer med indbyggede begrænsninger. Det kan være alt fra budget til plads til kommunale vedtægter til stil. Derfor er det vigtigt, at du tager din professionelle og erfarne tømrer med i nybyggeriet så tidligt som muligt.

Når vi er med fra starten ved nybyg, kan vi være din sikre sparringspartner, der kan vejlede dig om byggevalg, materialevalg, priser og fordele og ulemper og mange flere elementer, som alle sammen er med til, at du får det bedste resultat, der kommer til at blive, som du havde ønsket dig. Nybyg kan være mange ting, og vi har stor erfaring med både store og små nybygningsprojekter – både for private og erhverv. Vi nybygger boliger og huse, ejendomme og kontorer til erhverv. Vi laver garager, værksteder og haller – også ridehaller. Nybyggeri af sommerhus er også en kompetence, vi har erfaring med. Uanset, hvad du måtte drømme om, have behov for, eller ønsker dig af nybyg, så kan vi hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard sørge for, at dit projekt bliver til virkelighed på vellykket vis.

 

Gode samarbejdspartnere sikrer det gode nybyggeri

Nybyg er oftest ensbetydende med behov for flere forskellige håndværkere og leverandører. Derfor er det vigtigt, at du vælger en tømrer med gode samarbejdsaftaler og -evner. Det sikrer dig, at du får de rette elementer, og det sikrer, at overgangen mellem forskellige håndværkere sker gnidningsfrit. Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er denne slags tømrer. Et klart bevis herpå kan bl.a. findes i vores mangeårige samarbejde med Benée Huse, hvor vi har været med til nybyg af deres boliger i hele Danmark. Benée skaber drømmehuse til private, og du kan læse mere om deres løsninger her.

Når vi skal stå for tømrerarbejdet til dit nybyg, så er det helt op til dig, hvordan du ønsker samarbejdet skal være. Vi er vant til både at skulle medbringe egne samarbejdspartnere eller indgå i opgaven sammen med andre håndværkere og leverandører – vores arbejde er professionelt og gedigent hver gang! Det betyder også, at vi er vant til at håndtere større som mindre dele af nybygningsprojektet, og vi kan også hjælpe dig med dit nybygningsprojekt – uanset størrelsen. Vi har opført alt fra typehuse til specialtegnede huse, der er tilpasset nøjagtigt dig og din grund, til mindre tilbygninger til ridehaller – alt sammen med stor succes.

I nogle tilfælde kræver nybyggerier både byggeplaner, godkendelser og tilladelser. Og i stort set alle tilfælde kræver nybyg en vis mængde tilrettelæggelse før arbejdet kan påbegyndes. Vores erfaring, viden og faglige uddannelse hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard betyder, at vi har overblik over, hvilke projekter, der kræver de rette godkendelser, og de projekter, der blot drejer sig om god forberedelse af selve nybygningsprojektet.

Nybygning eller ombygning? Grænsefladen mellem nybyg og ombyg kan ofte være tæt forbundet, da der tit kan opstå tvivl, om det er værd at lave nybyggeri frem for ombygning af eksisterende forhold. Det kan også være, at man forestillede sig, at man kun kunne få opfyldt sine behov ved at bygge nyt, selvom det faktisk bedst ville kunne betale sig med en kreativ ombygning. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal nybyg eller ombyg, så er det en god ide at tage en erfaren og dygtig tømrer med på råd. Hos Rude Hommelgaard bestræber vi også altid på at finde de bedste løsninger for dig og dit budget, så du får den løsning, du vil nyde bedst af – uanset om det er nybyg eller ombyg.

 

Uforpligtende tilbud på nybyggeri på Fyn og resten af landet

Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud på nybyg fra os. Udover, at prisen på nybyg ofte er en afgørende faktor, så er nybyggeri i høj grad også en tillidssag. Tillid til, at arbejdet bliver løst professionelt og til tiden. Derfor starter vi altid med at aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme og besøge dig dér, hvor byggeprojektet skal finde sted. Det giver os et konkret overblik over opgaven, og vi kan komme med sparring til projektet. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud fra os med en realistisk tidsramme for nybygningsprojektet. Det er gennemsigtigt og sikkert!

Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er beliggende på Nordfyn, hvor vi har løst mange lokale nybygningsprojekter. Vi laver også nybyg på resten af Fyn, og vi har også bygget nye huse og ridehaller mange andre steder i Danmark. Hvis vi skal hjælpe dig med nybyggeri, så skal du blot kontakte os enten via kontaktformularen her på siden, sende en mail eller ringe direkte på 20221775, så finder vi frem til en god aftale.

 

Skal vi snakke nybyg?

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!