Ombyg

 

Ombyg, der opfylder nye behov

Som tiden går, opstår der nye behov for os alle – det gælder også vores bolig og ejendom. Boligbehov kan imidlertid imødekommes i mange tilfælde gennem ombyggeri. Det kan være, at køkkenet er ved at være slidt, eller det ikke længere har den funktionalitet, der skal til at for at skabe en god madlavningsoplevelse. Det kan også være, at familiesituationen har ændret sig, og der er børn på vej, eller børnene er blevet så store, de flytter hjemmefra – begge dele kan give et naturligt behov for at omstrukturere boligen med opsætning eller nedrivning af vægge. Eller måske er det på tide at få ny facadebeklædning til bygningen, som resultat af tidens tand. Der kan være mange grunde til, at der er behov for ombygning. Og uanset om behovet er af kosmetiske grunde eller selve boligbehovet har ændret sig, så kan du bruge en erfaren og professionel tømrer til at finde de bedste løsninger til din situation med ombyg.

En dygtig tømrer kan se mulighederne i din bolig og kan give dig vigtige råd og god vejledning og stille de rigtige spørgsmål, der gør, at du får en ombygningsløsning, der kommer til at opfylde dine behov. Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er det gode og sikre valg, når du skal bruge en dygtig håndværker, der forstår dine behov – og altid kan finde løsninger, der imødekommer dem. Vi laver alt i boligrenoveringer, opfører tilbygninger, og vi løser både ombygningsprojekter indvendigt og udvendigt. Vi hjælper med alt fra store til små ombygninger, og vi har i mange tilfælde oplevet at kunne gøre det billigere, end hvad folk umiddelbart havde troet. Det er netop dét, som en professionel tømrer kan: Forstå dit boligbehov og finde kreative løsninger, der får behovet opfyldt.

Ombygning på Fyn

Har du et ombygningsprojekt på Fyn, der skal løses af en kvalitetsbevidst tømrer, så kan du trygt kontakte Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard. Det er helt uforpligtende at kontakte os. Det foregår ved, at vi aftaler et tidspunkt, hvor vi sammen kan se på dit projekt, og når vi har dannet os et grundigt overblik over opgaven og dine ombygningsbehov, vil du efterfølgende modtage et uforpligtende tilbud og en anslået tidsramme.

Vores kvalitetsbevidsthed gør, at du kan være sikker på, at vores håndværk er gedigent, at materialevalget er i top, og at vi har sikre samarbejdspartnere. Faktorer, der er vigtige for at skabe det bedst mulige resultat for din ombygning. Når du vælger Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard, er du også yderligere sikret et godt resultat: Vi har mere end 10 års erfaring og den rette faglige viden.

Vores tømrerfirma er placeret på Nordfyn, hvor vi løser mange lokale opgaver, men vi løser ombygningsopgaver på hele Fyn – og vi kommer også til resten af Danmark efter aftale. Kontakt os enten via kontaktformularen, på mail eller på telefon 20221775, så finder vi frem til den bedste løsning for dig!

Få den bedste start på din ombygning

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!