Tømrerarbejde

 

Få dine drømme opfyldt med professionelt tømrerarbejde

Drømmer du om en ny tilbygning? En garage eller en træterrasse? Måske drømmer du om at bygge et helt nyt hus, eller kræver den gamle ejendom en ombygning for at blive moderne igen? Uanset, hvad dit drømmeprojekt handler om, så kan du trygt vælge Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard til at stå for tømrerarbejdet. Vi udfører alt inden for tømrerarbejde og lige meget, hvad du drømmer om at få lavet, så er vores store viden, megen erfaring og dygtige samarbejdspartnere din garanti for at få et perfekt resultat. Når vi siger, at vi udfører alle former for tømrerarbejde, så mener vi det virkeligt. Det betyder, at vi bl.a. også har god erfaring med projekter som opførelse af ridehaller og energirenovering af alle typer boliger.

Godt tømrerarbejde kræver, at mange faktorer går op i en højere enhed. Det kræver professionelt håndværk baseret på den rette uddannelse og viden, erfaring og kreativitet. Det handler om at skabe tillidsfulde aftaler, der har kundens behov og ønsker i fokus. Og sidst men ikke mindst handler det om at udføre tømrerarbejdet inden for den aftalte tidsramme og til den rette pris.

Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard ved vi, at alle disse faktorer – og flere til – er med til at bidrage til et veludført stykke tømrerarbejde. Derfor ligger det os meget på sinde altid at holde et højt videns- og serviceniveau samtidig med, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet – hverken vores, vores samarbejdspartneres eller materialernes. Du kan også være sikker på, at en aftale med os holder. Både hvad angår tid og pris.

 

Tømrerarbejde på hele Fyn

Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard ApS har base i Særslev på Nordfyn, hvor vi ofte udfører tømreropgaver i de nærliggende byer som Søndersø, Otterup, Bogense og Odense. Selvom vi har hjemme på Nordfyn, så laver vi tømrerarbejde på hele Fyn, og vi kommer også gerne ud til andre dele af Danmark efter aftale.

Når vi skal lave tømrerarbejde for dig, så starter det med, at vi kommer ud og besøger dig dér, hvor du skal have arbejdet udført. Her gennemgår vi projektet i dybden, og vi kan komme med sparring og ideer til kreative løsninger. Efterfølgende vil du få et tilbud på opgaven fra os, som du kan være sikker på holder, fordi vi har det nødvendige overblik over opgaven. Sagt på en anden måde: Det er helt uforpligtende at have en samtale med os om dit tømrerarbejde, og det er også helt uforpligtende at få et tilbud fra os på opgaven. Det er ærligt, og det er gennemsigtigt! Sådan sikrer du dig, at du får det bedste tømrerarbejde til den helt rigtige pris.

Vil du vide mere om nogle af de tømreropgaver, vi udfører, så kan du læse mere om nogle af vores specifikke kompetencer:

Hvis dit kommende projekt ikke er på listen, så fortvivl ej: Vi laver al slags tømrerarbejde, og vi har mere end 10 års erfaring med det! Brug vores kontaktformular eller ring med det samme på 20221775, så får vi en god snak om dit projekt, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på tømrerarbejdet.

 

Skal vi rådgive dig?

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!