Tagarbejde

 

Tagarbejde, du kan regne med

Skal der tag på dit nybyggeri, eller trænger din boligs gamle tag til at blive udskiftet? Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er vi eksperter i tagarbejde. Vores mangeårige erfaring inden for taglægning gør, at vi er dit sikre valg, hvis tagarbejdet skal blive vellykket første gang. Vi hjælper med alt fra tagopbyggelsen, hvor spær skal konstrueres på den bedste vis til selve lægningen af taget. Vi rådgiver også om valg af tagmateriale, hvor vi arbejder – og har erfaring – med alle materialetyper. Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard udfører tagarbejde, du kan regne med!

Det kan også være, du overvejer en ombygning af din nuværende tagkonstruktion, hvor du måske drømmer om en kvist eller ovenlysvinduer, men ikke helt ved, om det kan lade sig gøre eller betale sig. Uanset, hvad dine behov og ønsker for dit tag er, så hjælper Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard med at realisere dem. Vi er din pålidelige sparringspartner i idé- og udregningsfasen, og vi er din professionelle tømrer, når det kommer til selve tagarbejdet. Vi hjælper med at se mulighederne i din nuværende tagkonstruktion. Vi hjælper med de bedste materialevalg. Og vi garanterer veludført tagarbejde.

Vi har også god erfaring med tagarbejde i forbindelse med energirenovering, hvor der ofte kan være store besparelser at finde i optimeringen af tagkonstruktionen. Der er mange elementer i konstruktionen, der har en rolle i tagets energieffektivitet. Hvis du er interesseret i at høre, om vi kan energioptimere dit nuværende tag, eller om fordelene ved et helt nyt tag, så tager vi gerne en helt uforpligtende snak med dig, hvor vi kommer ud og beser og vurderer dine muligheder. Ring eller skriv blot!

Professionelt tagarbejde på Fyn

Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard har vi den rette viden og erfaring, der gør, at vi kan udføre et professionelt tagarbejde – hver gang. Vi hjælper dig til at få den bedste løsning, og vi gør det inden for den aftalte tid og pris. Det er dét en professionel tømrer kan: Veludført håndværk baseret på en veldefineret aftale. Vi har base i Særslev på Nordfyn, hvor vi har arbejdet med mange tagprojekter i de nærliggende byer som Søndersø, Otterup, Bogense og Odense, men vi udfører tagarbejde på hele Fyn og kan også løse opgaver i resten af Danmark efter aftale.

Skal vi bruge vores ekspertise inden for tagarbejde til at hjælpe dig med dit tagprojekt, så skal du blot tage kontakt til os. Her aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kommer og besøger dig, så vi kan danne os et grundigt overblik over opgaven og eventuelt komme med gode råd. Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud på arbejdet, og når vi har fundet frem til den bedste løsning for dig, kan vi hurtigt komme i gang med opgaven, så du får det tag, du drømmer om. Det ligger os højt på sinde, at vores kunder har tillid til vores løsninger, og derfor er det helt uforpligtende både at samtale med os og få et tilbud fra os. Du skal blot henvende dig på mail, telefon 20221775 eller via kontaktformularen her på siden, så vil du opleve vores gode fynske service, der har givet os tilfredse kunder i mere end 10 år.

 

Start dit tagprojekt her

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!