Energirenovering

 

Optimer din boligs energiforbrug med effektiv energirenovering

Energirenovering handler om at spare på varmeregningen. Det handler om at sikre sig mod fremtidige prisstigninger på energi, forhøje ejendommens værdi og forbedre boligens energimærke. Og det handler om at skabe et bedre indeklima og formindske miljøaftrykket ved at udlede mindre CO2. Med andre ord er der rigtig mange grunde til, at energirenovering kan være en god og profitabel investering. Netop profitabiliteten – eller om det kan betale sig – er meget vigtig at have for øje, da man stort set altid kan optimere sin bolig og sit forbrug, men det er ikke i alle tilfælde, at det økonomisk kan betale sig. Hvis du overvejer at få energirenoveret din bolig, er det derfor vigtigt, at du allierer dig med en tømrer, der har den faglige viden og erfaring.

Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard har vi energirenoveret mange boliger og skabt store årlige besparelser for vores kunder. Vores arbejde med energirenovering er baseret på vores faglige viden og erfaring. En faglig viden, der bl.a. kommer gennem vores tillægsuddannelse, der gør, at vi berettiget til at kalde os Energihåndværker. En uddannelse, der har kvalificeret os til at skabe bedre boliger på både teoretisk og praktisk plan. Det betyder, at vi bl.a. har værktøjer til at lave udregninger for forskellige energispareløsninger og samtidig gør os i stand til at implementere løsningerne på bedste vis. Kombinationen af den teoretiske og praktiske viden og erfaring gør, at vi kan energirenovere din bolig, så det både kan give glæde i hverdagen, men også glæde det årlige energiregnskab.

Der er et hav af muligheder, når det kommer til energirenovering en bolig. Derfor er det vigtigt, at du får rådgivning fra en tømrer med den rette viden og erfaring, der kan foreslå de bedste energiløsninger. Overordnet drejer det sig om at optimere fladerne mellem ude- og indemiljøet. Det giver imidlertid optimeringsløsninger lige fra tag og loft til facaden til gulv og fundament. Her er det vigtigt, at man finder de renoveringsmuligheder på boligen, som skaber den største samlede effekt. Og det kræver en tømrer med de rette værktøjer. Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard har vi ikke kun de nødvendige værktøjer, men vi har også konkret erfaring med at forbedre energiforbruget i mange forskellige boligtyper.

Energirenovering på Fyn

Skal din bolig opnå en bedre energimærkning og dermed reducering af energiforbruget? Opnå det bedste resultat ved at starte med en uforpligtende samtale med os. Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er placeret centralt på Nordfyn, hvorfra vi er i stand til at udføre effektive energirenoveringer på hele Fyn. Når du kontakter os, så er det både gratis og uforpligtende at samtale med os og få et tilbud på en bedre energiløsning for din bolig. Det foregår ved, at vi starter med at aftale et tidspunkt, hvor vi kan besøge dig og din bolig, så vi kan finde frem til de løsninger, der giver det bedste resultat og matcher dit behov. Efterfølgende giver dig et tilbud og en pris på energirenoveringen, hvor du også får en estimeret tidsramme for opgaven. Det er gennemsigtigt og nemt! Kontakt os med det samme via kontaktformularen her under, på mail eller telefon 20221775, så finder vi sammen frem til den bedste løsning for dig.

Gode energiforhold er god økonomi

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!