Lad os hjælpe dig

Tømrer- og snedkerarbejde er en tillidssag. Derfor skal du vælge en tømrer, der stiller høje krav til kvaliteten af sit arbejde. På den måde ender du med at få et tilfredsstillende resultat, som du vil blive glad for i lang tid. Kontakt Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard med det samme, så er du et skridt tættere et veludført tømrerarbejde.

 

Telefon

Find os her

Rasmus Nielsensvej 15
5471 Søndersø

Send din uforpligtende besked

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!

Klar snak

Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er dit sikre tømrervalg – også når det kommer til kontakt og kommunikation. En aftale med os er altid en aftale, der holder. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os. Brug enten kontaktformularen på denne side, ring eller send en mail. En samtale med os er altid uforpligtende. Hvis du ønsker et tilbud på en tømreropgave er dette selvfølgelig også helt uforpligtende, og vi kommer gerne ud og kigger på opgaven inden, så du kan være sikker på, at tilbuddet holder.
Det kan også være, at du endnu ikke er så langt i processen, at du har brug for et konkret tilbud, men snarere har brug for sparring og rådgivning. Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel lade tømrer Jesper Rude Hommelgaard være din betroede sparringspartner til dit kommende projekt. Det kan være, at du har brug for inspiration – eller en, der kan se de håndværksmæssige muligheder. Det kan være, at du har brug for en, der kan give forslag til, hvordan du udnytter din plads bedst. Det kunne også være, at du påtænker et større byggeprojekt, hvor du har brug for uvildig rådgivning og overslagspriser til at kunne lave et realistisk budget. Det kan også være, at du har en ældre ejendom, som du overvejer muligheden for at få energirenoveret.

Uanset, hvad dit behov måtte være, så kan du nyde stor gavn af vores erfaring. Vi laver alt inden for tømrerarbejde, og vi hjælper gerne dig videre!

Kontor