Ridehaller

 

Byggeri af ridehal til dit behov

En ridehal er ikke bare en standardløsning. Det er heller ikke en løsning, som alle tømrerfirmaer udfører. Og det er der mange gode grunde til. Ridehaller opføres med forskellige formål, funktionalitet, design og budgetter. Der skal tages højde for, om det er en ridehal til privat brug, eller om det er en multifunktionshal til kommercielt brug, hvor det både er nødvendigt med tribune og cafeteria. Eller om det er en ridehal til rideskolen, der skal være inspirerende for børn og unge med gode trænerforhold, eller om det er en ridehal, der skal bruges til ridestævner og leve op til internationale standarder. Derfor er det nødvendigt med en erfaren og professionel tømrer, der sætter sig ind i netop dine behov.

Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard har vi stor erfaring med at bygge ridehaller, hvor vi har lavet mange forskellige typer ridehaller i hele landet. Både til private, rideskoler og stutterier. Fælles for vores ridehalsløsninger er, at vi altid sætter os ind i dine behov og ønsker, så vi kan foreslå de bedste løsninger for netop dit behov. Vores erfaring gør, at vi for eksempel kan se de alternative løsninger, der skal til for at løse dit behov og opfylde din ønsker.

Investering i en ridehal har stor betydning for ejendommens værdi og udtryk. Det stiller derfor høje krav til kvalitet og udformning. Kvalitet, fordi det er en bygning, der skal kunne holde til at blive brugt. Og udformning, fordi ridehallen skal være en naturlig forlængelse af grunden og ejendommens visuelle udtryk. Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er vi opsatte på at se det store billede, der gør, at du får en løsning, der passer til din grund, tilstødende ejendom og ultimativt dit behov. En løsning, der er funktionsdygtig og sikker med et stærkt fundament, hvor der også tages højde for at skåne hesten med den rette ridebund.

 

Få en pris på ridehal med et uforpligtende tilbud på Fyn

Det er et spændende projekt at opføre en ridehal. Og det er et projekt, som vi gerne er behjælpelige med – lige fra idéfase til endelig konstruktion. Vi er din pålidelige rådgiver og sparringspartner fra start, og vi er din erfarne og professionelle tømrer gennem hele projektet. Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard har base på Nordfyn, og vi har lavet mange ridehaller rundt om på Fyn, men vi kommer også gerne til resten af Danmark efter aftale. Og en aftale med os er altid en aftale, der holder – både hvad angår tidsrammer og pris.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din nye ridehal, så kontakt os endelig. Det er helt uforpligtende at snakke med os samt at modtage et tilbud fra os. Det foregår ved, at vi aftaler et tidspunkt, hvor vi kan mødes dér, hvor du skal have ridehallen opført. Her gennemgår vi dine muligheder og finder i fællesskab frem til en holdbar løsning. Efterfølgende får du et uforpligtende tilbud fra os samt en tidsramme for projektet. Det er nemt og sikkert – og ikke mindst uforpligtende. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig frem til den bedste ridehal.

Skal vi snakke om ridehaller?

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!