Gulvlægning

 

Professionel gulvlægning, du kan stole på

Gulvlægning skal bare være i orden! Og du kan være sikker på, at et nyt gulv lagt af Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er gangbart. Valgmulighederne blandt gulve er mange, men når det drejer sig om gulv er det alfa og omega, at det er lagt ordentligt. Dét kan en professionel tømrer sørge for. Hos Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard ved vi, at nye gulve handler om meget mere end blot gulvlægningen, og derfor kan du også bruge os som din erfarne sparringspartner til dit gulvprojekt.

Vi ved, at mulighederne er mange, når det drejer sig om nyt gulv, for vi har stor erfaring med det. Vi har bl.a. lagt og arbejdet med trægulv, laminatgulv, sildebensgulv, plankegulv, klikgulv, massive gulve og stavparket-, fingerparket- og højkantsparketgulv. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at finde den gulvløsning, der passer bedst til dit behov og din stil og ikke mindst til den rette pris. Derfor handler professionel gulvlægning om mere end blot solidt håndværk. Det handler om at sørge for at finde frem til den bedste løsning og få det bedste resultat hver gang. Vi er ærlige – og vi fortæller dig selvfølgelig, hvis dit nuværende gulv kan nøjes med en afslibning – og derfor kan du stole på vores gulvlægning.

Vores mere end 10 år lange erfaring med tømrerarbejde og gulvlægning og vores faguddannelse er din sikkerhed for, at vores arbejde holder. En sikkerhed, der også dækker den ikke-synlige del af gulvlægningen. Fx arbejde med isolering, dampspærre og afstand mellem strøer. Med andre ord korrekt udført gulvlægning, hvor du ikke skal bekymre dig om knirkelyde eller andet.

 

Pris for gulvlægning på Fyn

Hvad koster det at få lagt nyt gulv? I de fleste tilfælde er det et af de vigtigste spørgsmål, men det er samtidig også det sværeste spørgsmål at give et generelt svar på. Svært, fordi der er mange faktorer, der har indflydelse på prisen: Kvadratmeter, materialevalg, boligforhold osv. Hvad vi kan sige på forhånd er, at vi altid giver en skarp pris på gulvlægning på hele Fyn. Det foregår ved, at du kontakter os, og så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan besøge dig på adressen for gulvlægningen. Her får vi i samarbejdet dannet os et grundigt overblik over opgaven, og vi kan vende forskellige løsningsmuligheder. Efterfølgende vil du få et uforpligtende tilbud på gulvlægningen med en tidsramme for opgaven. Det er nemt og enkelt!

Tømrerfirmaet Rude Hommelgaard er beliggende i Særslev på Nordfyn, hvor vi drager stor nytte af, at vi har hurtig adgang til nærliggende byer som Bogense, Otterup, Søndersø og Odense. Vi har gennem årene løst mange lokale gulvlægningsprojekter. Vi har imidlertid også lagt meget gulv på resten af Fyn, og vi kommer også gerne og løser dit gulvprojekt til en god pris. Kontakt os enten via kontaktformularen, via mail eller på telefon 20221775, så finder vi den bedste løsning for dig og dit gulv. Og både samtale og tilbud er selvfølgelig helt uforpligtende.

Skal vi snakke gulvlægning?

Send en besked via kontaktformularen, så vender vi hurtigt tilbage. Inkluder gerne dit telefonnummer, samt hvordan og hvornår du foretrækker at kontaktes. Knyt også gerne en kort bemærkning til, hvad opgaven drejer sig om. Kontakten med os er helt uforpligtende!